Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колеги, ключа за светлините как се изважда - чалъм има ли или се издърпва само? Моя ще го сменям, че не може да се остави в положение "P".
    Алфа...всичко друго е компромис!
    http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
    Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
    Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

• Лампите на задното стъкло се сменят като развиеш капака на задното стъкло. Мисля , че бяха 10 лампики. Сменях ги преди 7 години и сега говоря по памет, но беше доста трудно. За ключето на лампите пробва ли да го включиш след като оставиш мигача включен - доколкото си спомням така се включваха парко светлините. Има ключета дето нямат тази опция и по добре да не се натискат. Мойто го гледаха хора дето имат сервиз за електроника - вътре имаше много пластинки и пружинки и препоръчаха да не се пипа повече, че след туй се купува ново.
      Дано съм бил полезен с тази лирика
      sigpic
      Живота е компот и всеки се бори за слива във него.
      АЛФА РОМЕО 156 1,9 JTD предишна
      АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD сегашна 150p.s. 2003г

Comment

• Няма да сменям тях, а плафончетата. А за ключа взел съм друг и само трябва да извадя старият.
        Алфа...всичко друго е компромис!
        http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
        Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
        Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

• Оня ден докато ровех по конзолата открих нещо изненадващо за мен. Като изгася колата и извадя ключа, гасне всичко, както си трябва - радио, климатик, фарове ... Обаче като натисна лявото копче на ICS-а радиото се включва. При вас така ли е, или аз докато съм разглобявал съм повредил нещо.
          166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Хаха,мн.ясно,че си е така..(смея се аз ама сигурно 200-300 пъти съм го вкл.без да искам-демек смятай колко пъти съм разглобявал ш*бания ИЦС,заради проблема с изчезването на озвучаването в колата,който все още не съм го оправил,не е истина откога..сигурно 3 години и повече )

---------- Post added at 11:58 ---------- Previous post was at 11:56 ----------

В този ред на мисли,че откога се каня да питам..,някой има ли съшият проблем с звука- при изгасен двг,музиката си е перфект,а когато запаля и моментално изчезва и се чува само пукане от колоните??
            THERE IS NO EASY WAY OUT.SLY IS AWESOME GUY-
            http://www.youtube.com/watch?v=MwPb7...eature=related

Comment

• Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
              Оня ден докато ровех по конзолата открих нещо изненадващо за мен. Като изгася колата и извадя ключа, гасне всичко, както си трябва - радио, климатик, фарове ... Обаче като натисна лявото копче на ICS-а радиото се включва. При вас така ли е, или аз докато съм разглобявал съм повредил нещо.
              Нормално е. После сам се изключва след около 15 минути за да не ти събори акумулатора, ако забравиш да го изключиш.

---------- Post added at 13:33 ---------- Previous post was at 13:30 ----------

Първоначално публикувано от Murderer Покажи съобщение
              .....В този ред на мисли,че откога се каня да питам..,някой има ли съшият проблем с звука- при изгасен двг,музиката си е перфект,а когато запаля и моментално изчезва и се чува само пукане от колоните??
              Възможно е да са се понаакали крайните стъпала и проблемът да възниква заради по-високото захранващо напрежение при работещ мотор. По-малко вероятно е да се дължи на смущения от мотора.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• ..всъщност като върна назад лентата,май почна да го прави точно преди да сменя радиатор на парното,възможно ли е антифриза който е изтичал да е окислил нещо(няма откъде другаде да е влязла толкова влага )
                THERE IS NO EASY WAY OUT.SLY IS AWESOME GUY-
                http://www.youtube.com/watch?v=MwPb7...eature=related

Comment

• Не съм чувал за това влагата от радиаторчето да е поразила ICS но кой-знае.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

• Някой гледал ли е тази 166-ца. Беше обявена за повече пари но сега доста са я намалили. http://www.cars.bg/offer/c2343373

Comment

• За тези пари не очаквай да е нещо по-различно от божигроб.

Comment

• Изглежда си уморена от всякъде.
                        Може просто да разгледаш първо тази:
                        http://www.cars.bg/offer/c2357316
                        И после нея. Ще разбереш, какво имам предвид.
                        1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Тази в Дупница няма подгрев на седалките не са електрически ,огледалото за обратно виждане не е електрохроматично и има забележки по боята,това е на пръв поглед но най важното е да се види турбинате в какво състояние са и на двата автомобила. Успех .

Comment

• Колеги как се свалят колоните на задната кора,намерих оригинални и искам да ги сменя.
                            166 3.0 V6 226кс и 155 1.7TS 115кс-евридейката.

Comment

• Трябва да махнеш седалката, облегалката и задната кора.
                              Оригиналните говорители са монтирани посредством пластмасовите им стойки с магнитите нагоре.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Те са сменявани,сега не са оригинални,но пак са наобратно монтирани.
                                Мерси,заемам се.
                                166 3.0 V6 226кс и 155 1.7TS 115кс-евридейката.

Comment

Working...
                                X